FÜREDI SZILVESZTER 2022!

A szobaárak elérhetőek az online kalkulációban! A szobaárak tartalmazzák a programokat és a gálavacsorát is!

Igénybe vehető

2022.12.29 - 2023.01.02. között min. 3 éjszaka foglalása esetén. Az aktuális árakat mindig az online árkalkuláció mutatja, kérjük, használják online foglalási rendszerünket! 
 

Ajánlat tartalma
 • Szállás kétágyas szobában vagy lakosztályban
 • Büféasztalos reggeli magyaros ízekkel és reform ételekkel, büféasztalos vacsora a nemzetközi és a magyar konyha változatos és különösen bőséges kínálatával, odafigyelve az ételallergiások igényeire is, Január 1-jén hosszabbított büféasztalos reggeli 11 óráig
 • Spa: Beltéri élménymedencék nyakzuhataggal, sodrófolyosóval, pezsgőfürdővel, úszómedence, beltéri gyermekmedence csúszdával
 • Wellness: Finn szaunák, infra kabinok, hideg sóbarlang, aroma szauna, relax pihenőtér, váltózuhanyok, wellness medence, gőzfürdő
 • Wellness köntös felnőttek részére és wellness törölköző használat
 • Fitness terem kardio gépekkel és funkcionális edzőeszközökkel a „C” szinten
 • Internet hozzáférés a szálloda egész területén (Wi-fi)
 • December 30, 31:  profi ünnepi szaunafelöntések, 800 Ft/alk. a felöntésekre bejelentkezés szükséges, érdeklődjön szabad helyekről a helyszínen a wellness recepción.
 • December 30-án Szilveszteri ünnepi kerti party 15:30h-tól 16:30-ig (Forralt bor, mézes pálinka, forró tea, pogácsa, zsíroskenyér lilahagymával, aprósütemények) az étterem teraszán
 • Szilveszteri büféasztalos gálavacsora december 31- én a szálloda éttermében és az AURA Díszteremben, zenekarjaink hajnalig biztosítják a mulatáshoz szükséges zenét
  Welcome drinkkel fogadjuk a vendégeket a vacsora előtt
  Éjfélkor himnusz
  Éjféli büfé változatos finomságokkal és hagyományos ételekkel a tűzijáték után
  Szilveszteri tombola értékes nyereményekkel az éjféli büfé után
  Late check out, ingyenes kijelentkezési lehetőség január 2-án 13 óráig, igényét jelezze a recepción, csak kapacitás függvényében tudjuk biztosítani.


A programok és az árváltozás jogát fenntartjuk! Az aktuális árakat mindig az online árkalkuláció mutatja!

Árak

Ez az ajánlat más akciós csomaggal nem összevonható, min.  3 éjszaka foglalása esetén érvényes! Szilveszteri csomagunk lemondási feltételei eltérnek a szokásostól, kérjük, ezzel kapcsolatban tájékozódjanak: 

2022. december 1-e utáni foglalások már nem mondhatóak le, de a lentiek szerint még módosíthatóak: 

2022. december 1 és 18-a közötti lemondás esetén az előleget nem térítjük vissza, azonban értékesítési kollégáinkkal való egyeztetés mellett, kapacitástól függően, bármikor felhasználhatja. (a módosított foglalás szobaárai az adott időszak szobaárai lesznek)

2022. december 18-a utáni lemondás esetén a foglalót a szálloda bánatpénznek tekinti, vissza nem térítjük, fel nem használható. 

Amennyiben előre nem látható okok miatt mégsem tudnak a lefoglalt időszak végéig maradni, ettől függetlenül a lefoglalt csomag teljes ára fizetendő. Programjainknak és azok időpontjainak változtatási jogát  fenntartjuk. A szálloda fenntartja magának az ellállás és a változtatás jogát. Emiatt reklamációt elfogadni nem áll módunkban. Köszönjük megértésüket.

A szálloda a szilveszteri foglalásokra saját visszaigazolást küld, így kérjük, azt és az abban foglaltakat tekintse végleges megerősítésnek. Köszönjük. 

Lemondási szándékot és módosítási igényt csak írásban fogadunk el, e-mailben!

Gyermekkedvezmények

 0-3 éves korig az ellátás ingyenes, amennyiben kér babaágyat, kérjük igényét foglaláskor jelezze!

Az aktuális szilveszteri gyermek kedvezményeket az online rendszer kalkulálja, mely életkoronként változó. 

 

FÜREDI SZILVESZTER 2022!