FÜREDI SZILVESZTER 2023!

A szobaárak elérhetőek az online kalkulációban! A szobaárak tartalmazzák a programokat és a gálavacsorát is!

Igénybe vehető

2023.12.29 - 2024.01.02. között min. 2 éjszaka foglalása esetén. Az aktuális árakat mindig az online árkalkuláció mutatja, kérjük, használják online foglalási rendszerünket! 
 

Ajánlat tartalma
 • Szállás kétágyas szobában vagy lakosztályban
 • Büféasztalos reggeli magyaros ízekkel és reform ételekkel, büféasztalos vacsora a nemzetközi és a magyar konyha változatos és különösen bőséges kínálatával, odafigyelve az ételallergiások igényeire is, Január 1-jén hosszabbított büféasztalos reggeli 11 óráig
 • Spa: Beltéri élménymedencék nyakzuhataggal, sodrófolyosóval, pezsgőfürdővel, úszómedence, beltéri gyermekmedence csúszdával
 • Wellness: Finn szaunák, infra kabinok, hideg sóbarlang, aroma szauna, relax pihenőtér, váltózuhanyok, wellness medence, gőzfürdő
 • Wellness köntös felnőttek részére és wellness törölköző használat
 • Fitness terem kardio gépekkel és funkcionális edzőeszközökkel a „C” szinten
 • Internet hozzáférés a szálloda egész területén (Wi-fi)
 • December 29 és 30:  profi ünnepi szaunafelöntések, 800 Ft/alk. a felöntésekre bejelentkezés szükséges, érdeklődjön szabad helyekről a helyszínen a wellness recepción.
 • December 30-án Szilveszteri ünnepi kerti party 15:30h-tól 16:30-ig (Forralt bor, mézes pálinka, forró tea, pogácsa, zsíroskenyér lilahagymával, aprósütemények) az étterem teraszán
 • Szilveszteri büféasztalos gálavacsora december 31- én a szálloda éttermében és az AURA Díszteremben, zenekarjaink hajnalig biztosítják a mulatáshoz szükséges zenét
  Welcome drinkkel fogadjuk a vendégeket a vacsora előtt
  Éjfélkor himnusz, tűzijáték
  Éjféli büfé változatos finomságokkal és hagyományos ételekkel a tűzijáték után
  Szilveszteri tombola értékes nyereményekkel az éjféli büfé után
  Late check out, ingyenes kijelentkezési lehetőség január 1-én 13 óráig, igényét jelezze a recepción, csak kapacitás függvényében tudjuk biztosítani.


A programok és az árváltozás jogát fenntartjuk! Az aktuális árakat mindig az online árkalkuláció mutatja!

Árak

Ez az ajánlat más akciós csomaggal nem összevonható, min.  2 éjszaka foglalása esetén érvényes! Szilveszteri csomagunk lemondási feltételei eltérnek a szokásostól, kérjük, ezzel kapcsolatban tájékozódjanak: 

2023. december 1-e utáni foglalások már nem mondhatóak le, de a lentiek szerint még módosíthatóak: 

2023. december 1 és 18-a közötti lemondás esetén az előleget nem térítjük vissza, azonban értékesítési kollégáinkkal való egyeztetés mellett, kapacitástól függően, bármikor felhasználhatja azt. (a módosított foglalás szobaárai az adott időszak szobaárai lesznek)

2023. december 18-a utáni lemondás esetén a foglalót a szálloda bánatpénznek tekinti, vissza nem térítjük, fel nem használható. 

Amennyiben előre nem látható okok miatt mégsem tudnak a lefoglalt időszak végéig maradni, ettől függetlenül a lefoglalt csomag teljes ára fizetendő. Programjainknak és azok időpontjainak változtatási jogát  fenntartjuk. A szálloda fenntartja magának az ellállás és a változtatás jogát. Emiatt reklamációt elfogadni nem áll módunkban. Köszönjük megértésüket.

A szálloda a szilveszteri foglalásokra saját visszaigazolást küld, így kérjük, azt és az abban foglaltakat tekintse végleges megerősítésnek! Online rendszerünkből kiküldött visszaigazolásaink a szilveszteri foglalásokra csak tájékoztató jellegűek! Köszönjük együttműködését!  

Lemondási szándékot és módosítási igényt csak írásban fogadunk el, e-mailben!

Gyermekkedvezmények

 0-3 éves korig az ellátás ingyenes, amennyiben kér babaágyat, kérjük igényét foglaláskor jelezze!

Az aktuális szilveszteri gyermek kedvezményeket az online rendszer kalkulálja, mely életkoronként változó. 

 

FÜREDI SZILVESZTER 2023!