HOGYAN TUD ELŐLEGET FIZETNI SZÉP KÁRTYÁVAL?

Előlegfizetés OTP SZÉP kártyával

Belépés az OTP SZÉP Kártya online felületén, regisztrált kártyatulajdonosként.

A bal oldali menü Előleg fizetés menüpontja segítségével a szálláshely kiválasztása, vagy :
Az Elfogadóhelyek keresése menüpont alapján a szálláshely kiválasztása, majd az „Előlegfizetés” gomb kiválasztása. Az előleg pontos összegének megadása és a tranzakció végrehajtása.

Az elfogadóhely azonosítása, valamint a kártyaadatok megadása után az előleg összege az OTPdirekt rendszerben átutalható. Az átutalásról bizonylat készül, melyet a kártyatulajdonos ki tud nyomtatni. Ezt az elektronikus bizonylatot kérjük küldje el az alábbi e-mail címre is: iroda@hotelfured.hu. Ezt a bizonylatot javasolt az utazás során kéznél tartani. A meglévő elfogadói szerződésen túl további szerződéskötés az előlegfizetés kapcsán nem szükséges.

A szolgáltató a kereskedelmi szálláshelyekre vonatkozó hatályos jogszabályok alapján jogosult vendégei részére időszakosan szállást és ehhez kapcsolódó egyéb szolgáltatást (ellátás stb.) nyújtani, és rendelkezik a jogszabály által előírt engedélyekkel.

Előlegfizetés MKB SZÉP kártyával

A Szolgáltató először és külön jelentkezik be a Kártyaközpontba, megadja a kártyabirtokos "Azonosítószám"-át, nevét és az egyéb szükséges adatokat (igény érvényessége, ügyiratszám (ha van ilyen), szolgáltató e-mail címét).

A szolgáltató a Kártyaközponttól a bejelentkezést követően megadott e-mail címre kap egy "Előrefizetési azonosító" számot ezt közli a Kártyabirtokossal (e-mailen, vagy telefonon), a Kártyabirtokos ezt követően külön a Kártyabirtokos menüpontján keresztül hagyja jóvá a fizetést a Kártyaközpontban a szolgáltatótól kapott "Előrefizetési azonosító" segítségével, a szolgáltatáscsoport és az előrefizetendő összeg feltüntetésével.

Amennyiben a Kártyabirtokos a megadott időpontig az előrefizetési igényt a rendszerben sikeresen jóváhagyja (megtörténik a zárolás), úgy a tranzakcióról mind a Szolgáltató, mind a Kártyabirtokos e-mailben értesítést kap. Az így kifizetett (zárolt) összeg – a többi SZÉP Kártyával történő fizetéshez hasonlóan – 12 munkanapon belül kerül átutalásra a szolgáltató részére.

Előlegfizetés K&H SZÉP kártyával

Kérjük hívja fel a bankot, ekkor tudja elindítani az előrefizetési folyamatot. Ezután kérjük írjon egy e-mailt az iroda@hotelfured.hu e-mail címre, melyben elküldi a nevét, lakcímét, foglalási számát és az összeget.

Köszönjük!